Inšpirácie na školské OUTFITY 2022

Každé ráno máte určite dilému, čo si obliecť. Nebaví vás vymýšľať outfity ale nechcete aby sa vám spolužiaci vysmievali?
V dnešnom článku vám priblížime štýlové obliekanie do školy ale zároveň aby to nebolo vulgárne a aby ste do školy nechodili ako na módnu prehliadku.
U nás to bohužial nie je tak jednoduché ako niekde v zahraničí kde nosia študenti uniformy a nemusia si tak ráno lámať hlavy.
Sú si všetci rovní. Ak patríte k tým, ktorí ani v škole nechcú zaostávať čo sa týka módy, ale nevedia ako na to, tento blog je venovaný práve vám. Poskytneme vám tipy, inšpirácie a dáme zopár rád, čomu sa vyvarovať.
Každé mladé dievča chce v škole vyzerať čo najlepšie a ak sú na škole pekní chalani, o to viac si dávajú záležať na výzore, na tom aby bolo pekne upravené, nalíčené a ich vôňa bola cítiť na veľkú vzdialenosť.
Stačí ak jej padne niekto do oka a v tú ranu sa začína šialenstvo. Nosenie hlbokých výstrihov, výrazný make-up a známe mini sukne. Mnohé dievčatá však zabúdajú na to, že ak to v jednej oblasti preženú, stanú sa terčom posmechu a ohovárania.
Treba si zachovať chladnú hlavu a ostať sama sebou aj v takom prípade, že sa vám niekto páči.
Ukážeme vám jednoduché ale za to efektívne outfity, ktorými neurazíte, nepobúrite a môžte so svojou vnútornou charizmou zažiariť v triede/ na škole.

 

1.




Na fotkách máme dva štýly, elegantný a športový. Prvé dva outfity sa nesú v športovom duchu a tretí je elegantný a pozostáva z krátkej áčkovej sukne, čierne silonky, rolák, kabát na gombíky a vysoké kožené čižmy.
Veľmi jednoduchý outfit, ktorý je skvelý na jeseň alebo jar.
Zvyšné dva outfity máme s rifľami. Klasikou do školy sú nike a converse tenisky, ktoré miluje asi každé dievča a potom sú tu obľúbené a v poslednej dobe často nosené boty na štýl značky Dr. Martens.
Z riflí si môžte doma vytvoriť zaujímavý, štýlový kúsok, ktorý vám bude na škole každá zavidieť.
Buďte originálna a odlíšte sa od ostatných aj takýmto basic kúskom.
Pre okolie budete tak ľahko zapamätateľná a nemusíte si pritom dávať mini sukne a vsýtrihy. Vlnené svetre sú top kúskom tohto roku. Dajú sa nosiť celoročne a vy ich môžte kombinovať s topmi, ričkami, blúzkami alebo samotné.


2.



S nohavicami sa dá kúzliť aj pri elegantných alebo ležérnych outfitoch. Ak uprednosťnujete ten elegantný pred športovým, tak si zadováže bielu dámsku košeľu. Môže byť kľudne aj pánska košeľa.
Teraz je trend nosenia oversized košelí a na ne úpletové vesty.
Vesty môžu byť vzorované, pestrofarebné, s výstrihom alebo rolákom. Je to skutočne dobrý a štýlový kúsok. Vyskúšajte svetlý kostým, nohavice, biela košeľa a sako. Samozrejme biele tenisky a ohúrite tým nie jedného človeka.
Ak sa chcete hodiť viac do pohody, nemusíte si dávať žiadnu vestu a na overized košeľu dať už len bundu - koženkovú/rifľovú.
Potom tu máme outfit, ktorý nemá nič spoločné s eleganciou a je to taký športový, chalanský štýl. Úzke nohavice, mikina s kapucňou, ktorá je oversized a tak isto aj rifľová zateplená bunda.


3.





V poslednej fotke máme nakombinované kúsky oblečenia, ktoré si vieme predstaviť ako kúsky do školy. Ak si z nich dokážete vyskladať aspoň 3 dobré premyslené outfty, tak sa nebojte to isté spraviť aj vo vašom šatníku. Vytrieďte si ho, usporiadajte a nájdite si outfity, ktoré budete nasledujúce dni nosiť. Počúvajte reakcie spolužiakov a spolužiačok na vaše oufity a tak sa posúvajte ďalej. Na našom e-shope nájdete veľa farebných, talianskych vecí, ktoré neuvidíte na hocikom. Máme v ponuke dámske svetre, dámske sukne, dámske nohavice, dámske šaty, kožené opasky ale aj dámsku obuv.
Dúfame, že sme vám pomohli pri budúcom výberaní oblečenia do školy.

AKUJEME ZA VAŠU POZORNOSŤ!


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,