Dámske puzdrové šaty s prehozom červené Rinascimento CFC80108684003

Predaj skončil

O týchto dámskych šatách by sme vedeli napísať veľa ale v skutočnosti sú tieto šaty také, že pri pohľade na ne vám slová dojdu. Naozaj nádherný kúsok z talianskej dielne Rinascimento, ktorí ušili veľmi zaujímavý kúsok, ktorý pozostáva z dvoch a to šiat a priehľadného ľahké prehozu. Šaty sú puzdrové, bez rukávov tielkového strihu. Majú kvalitný pružný materiál, ktorý perfektne priľahne na postavu a zapínajú sa na na zips pozdĺž chrbáta. Samotné šaty môžte nosiť aj na bežné nosenie do práce, v letné dni, vo vašom voľnom čase ale ak by ste ich chceli na svadbu alebo spoločenskú akciu, prehoz, ktorý tieto šaty majú je dokonalým kúskom, ktorý z bežných šiat urobí elegantné spoločenské šaty. Prehoz je spojený ozdobou pri krku a má diery, do ktorých vložíte ruky a vytvoríte tak volánový prehoz, ktorý má rovnakú dĺžku ako aj šaty. Tento detial sa im vážne podaril a myslíme si, že v týchto šatách určite zahviezdite, kľudne aj ako svadobná mama.
Tento výrobok Rinascimento bol plne vyrobený v Taliansku. Je označený hologramom, ktorý zaručuje jeho autenticitu a exkluzívnu kvalitu skutočného produktu „MADE IN ITALY“.

Ak si nie ste istí pri výbere správnej veľkosti? Prečítajte si náš blog, kde vám poradíme ako na to: https://menati.sk/ako-si-spravne-vybrat-velkost.html

  XS S M L XL
Obvod pŕs   80 cm 84 cm 88 cm  
Obvod pásu   68 cm 76 cm 78 cm  
Obvod bokov   90 cm 92 cm 98 cm  
Dĺžka šiat   89 cm 90 cm 91 cm  

 

Materiál: 95% polyester 5% elastan
Značka: Rinascimento
Spôsob prania: Môžete prať len na 30 ˚C, pranie so zníženou rýchlosťou, čiže treba použiť programy na šetrné pranie (plákanie pri nízkej teplote a krátke odstredenie)
Šité v Taliansku / Made in Italy

Dĺžka rukávu Krátke rukávy
Farba Červená
Veľkosť S
Veľkosť M
Veľkosť L
Značka Rinascimento

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Veľkosť Počet mj na sklade
Menati sklad 1000679022494 L 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,