Dámsky ligotavý business kostým šedý Rinascimento CFC80105880003

Predaj skončil

Kostýmy patria k čoraz obľúbenejším outfitom pre všetky vekové kategórie. Nie len že nám uľahčujú ranné obliekanie ale máme z nich 3 rôzne outfity. Jeden ako celok, druhý keď vynecháte sako a tretí keď vynecháte naopak nohavice a nahradíte ich iným kúskom odevu.
Kostýmové nohavice, ktoré sú vďaka pridanému kovovému vláknu lákadlom pre oči. Už pri pohľad na vidíte krásne trblietky, ktoré im dodávajú šmrnc a oživia ich. Je to elastický, pružný materiál, ktorý sa bude dobre nosiť kľudne aj každý deň. Je to pocit akoby ste obliekli na seba tepláky. Zapínanie je klasické na zips agombíky. Majú aj vrecká po bočných stranách. Skvelé k lodičkám, čimičkám na podpätku ale kľudne aj v bielym teniskám a basic tričku.
Zaujímavé dámske sako, ktoré na pohľad vypadá tak žeby ste si ho ihneď chceli vziať na miesto, kde zažiarite, kde sako vyznie vďaka ligotavému materiálu. Je to klasické kostýmové sako so zapínaním na gombík a je veľmi pohodlné. Môžte ho nosiť pri ležérnych outfitoch ale kľudne aj pri elegantných. Fantázií sa nekladp žiadne medze a je len na vás ako a s čím ho zladíte.
Tento výrobok Rinascimento bol plne vyrobený v Taliansku. Je označený hologramom, ktorý zaručuje jeho autenticitu a exkluzívnu kvalitu skutočného produktu „MADE IN ITALY“.

Ak si nie ste istí pri výbere správnej veľkosti? Prečítajte si náš blog, kde vám poradíme ako na to: https://menati.sk/ako-si-spravne-vybrat-velkost.html

Rozmery saka:

  XS S M L XL
Šírka ramien     38 cm             
Obvod pŕs     86 cm    
Obvod pásu     82 cm    
Dĺžka rukávu     62 cm    
Dĺžka     59 cm

 

 

 
Materiál:
74% polyester 15% kovové vlákno 8% viskóza 3% elastan
Značka: Rinascimento
Spôsob prania: Môžete prať len na 30 ˚C, pranie so zníženou rýchlosťou, čiže treba použiť programy na šetrné pranie (plákanie pri nízkej teplote a krátke odstredenie)
Vyrobené v Taliansku / Made in Italy


Rozmery nohavíc:

  XS S M L XL
Obvod pásu     78 cm    
Obvod bokov     92 cm    
Dĺžka     96 cm    


Materiál: 74% polyester 15% kovové vlákno 8% viskóza 3% elastan
Značka: Rinascimento
Spôsob prania:  Môžete prať len na 30 ˚C, pranie so zníženou rýchlosťou, čiže treba použiť programy na šetrné pranie (plákanie pri nízkej teplote a krátke odstredenie)
Vyrobené v Taliansku / Made in Italy

Dĺžka Krátke
Dĺžka rukávu Dlhé rukávy
Veľkosť M
Farba Sivá
Značka Rinascimento

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,