Dámsky pletený sveter s aplikáciou ružový Rinascimento CFM80010726003

Predaj skončil

Dámsky sveter, ktorý vám dokáže nahradiť akýkoľvek top. Nie len to len obyčajný sveter ale má no boku aplikácie (detail zachytený na fotke), ktoré spájajú rozstrihnutú bočnú stranu za účelom odhadliť viac vaše telo. Perfetkne sedí ku bielym nohaviciam vďaka výraznej ružovej farbe alebo ku koženkovým legínam kľudne. Má veľmi príjemný materiál, ktorý je zložený z 50% bavlny ECOTEC. Čo to vlastne ten ecotec je?
Ecotec - nekonečné znovuzrodenie.
Tento odev bol vytvorený z priadze ecotec. 
Proces ecotec je ukážkovým príkladom obehového hospodárstva: vytvára nové priadze, ktoré recyklujú textilné odrezky, použité odevy a plastové fľaše. Všetky priadze vyrobené procesom ecotec sú úzko späté s planétou. Znížili vplyv na životné prostredie. Úspora energie až 46,9%. Zníženie skleníkové efektu až 46,6%.
Tento výrobok Rinascimento bol plne vyrobený v Taliansku. Je označený hologramom, ktorý zaručuje jeho autenticitu a exkluzívnu kvalitu skutočného produktu „MADE IN ITALY“.

Ak si nie ste istí pri výbere správnej veľkosti? Prečítajte si náš blog, kde vám poradíme ako na to: https://menati.sk/ako-si-spravne-vybrat-velkost.html

  S/M M/L
Obvod pŕs 104 cm 116 cm
Dĺžka rukávu 52 cm 53 cm
Dĺžka 60 cm 61 cm


Materiál: 50% ECOTEC bavlna 50% akryl
Značka: Rinascimento
Spôsob prania: Môžete prať len na 30 ˚C, pranie so zníženou rýchlosťou, čiže treba použiť programy na šetrné pranie (plákanie pri nízkej teplote a krátke odstredenie)
Vyrobené v Taliansku / Made in Italy

Dĺžka Dlhé
Dĺžka rukávu Trojštvrťové rukávy
Farba Hnedá
Značka Rinascimento
Veľkosť S
Veľkosť M

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,