5 neskutočných zážitkov, ktoré si nesmiete nechať újsť

5 neskutočných zážitkov, ktoré si nesmiete nechať újsť. Pre niekoho realitou, pre niekoho veľkým snom. Poďte sa spolu s nami pozrieť na 5 výletov, ktoré sa oplatí aspoň poznať. Posúďte sami, či by ste sa skôr podujali na cestu do hlbín priamo k Titanicu alebo opačným smerom - výlet do vesmíru. Čo tak zažiť skutočné safari alebo ste skôr morský typ a plavba okolo sveta by bolo to pravé orechové? A čo poviete na podmorskú noc v hladinách mora s výhľadom na morský život?

 

1. POTOPTE SA PRIAMO  K TITANICU

Titanic je najslávnejší. Tragický osud tejto luxunej lodi sa stal hviezdou strieborného plátna. Faktom je, že od jeho potopenia v roku 1912 potopenú loď videlo len okol 300 ľudí. Jedným z nich môžete byť aj vy, ak si zaplatíte 220000€, ktoré obnáša zostupenie do hĺbky 4000 metrov. Tento zostup špeciálnou ponorkou Titan vám poskytne agentura OceanGate Expeditions. Tento výlet potrvrá 8 dní. Začína v kanadskom prístave St. Johns v Newfoundlandu. Odtiaľ vás dopravia na miesto stroskotania.  Samotný zostup trvá 10 hodín. Kapacitne pojme 5 cestujúcich. 

                          

 

2.   ZAREZERVUJTE SI LET DO VESMÍRU

Výlet do vesmíru je porovnateľný s máloktorým zážitkom. Niekoľko rokov išlo  o vec, ktorú zažili len trenovaní profesionáli, no v dnešnej dobe Jeff Bezos, Elon Musk, Richard Branson  sa rozhodli inakšie. Všetci traja sa rozhodli vesmír sprísnuť aj bežným ľudom, ktorí samozrejme na to majú peniaze. Samotný let trvá 90minút . Výlet začína na letisku America v Novom Mexiku pripútaná k dopravnému lietadlu. To ju vynesie do hĺbky 15 kilometrov, kde sa kozmická loď odpája. Lod s štvorčlennou posádkou vystrelí do výšky 90 km, kde loď predvedie loping. Potom začne postupne klesať na letisko, odkiaľ sa vzniesla. Spoločnosť Virgin bola prvou firmou, ktorá spustila rezerváciu kozmických leteniek. Cenu nastavila na 450 000 dolárov. V cene máme niekoľko dňový pobyt v luxusnom hotely a špeciálny tréning v stredisku Virgin.

                   

 

3.  ZAŽITE PRAVÉ AFRICKÉ SAFARI

Africké safari si môžete užiť v skvelom komporte práve v rámci Worlds Greatest Show and Safari. Priamo v Keni a Tanzanii môžete začiť výlet snov. Môžete byť svedkom veľkej migrácie divokých zvierat po pláňach východnej Afriky. Výlet trvá 12 dní, pričom začína v Nairobi v Keni, kde sa ubytujete v krásnom butikovom hotely Hemingways. Na druhý deň s expedíciou vyrážate do Amboseli, kde začína lov divokých zvierat. Budete mať možnosť sledovať divé šelmi, slony. V očarujúcom parku strávite 4 dni, pričom sa neskoršie presúvate do prírodnej rezervácie Lewa a potom do Arushi v Tanzanii, kde si užijete ubytovanie na kavovej plantáži.  Po týchto neskutočných zážitkoch vás ešte čaká výlet k jazeru Manyara a kráteru Ngorongoro. Výlel ukončíte v slávnom parku Serengeti, kde opäť budete mať príležitosť vidieť migráciu divokých tvorov na planete. Co poviete na tento výlet za 20000€?

 

                                 

 

4. NAJLUXUSNEJŠIA PLAVBA OKOLO SVETA

 Chceta zažiť poriadne prázdniny a vydať sa na lákavú cestu okolo sveta. Je to aj váš sen? Spoločnosť  Seven Seas ponúka plavbu okolo sveta. Aktuálne ponúka plavbu, kde si môžete zarezervovať 132 nocí v prepychovom apartmáne na palube lodi Seven Seas Mariner.Výlet začína v Miami odkiaľ poklačuje do 60 prístavov rôznych častiach sveta.  Na plavbe zažijete naozaj množstvo zábavy a zážitkov.  Môžete si vybrať 14 rozmanitých túr vo vybraných destináciach, v ktorých budete tráviť 4 noci. Preskúmať môžete slávny chrám Angor Wat ve Vietnamu, koaly v Austrálii. V ponuke je celkom 300 exkurzií na pevnine a pozrieť sa môžete na 48 destinácii a pamiatok v zozname Unesco. Celkom preplávate 3 oceánmi a 14 rôznymi morami. Počas plavby bude postarané o čistenie vášho oblečenia, máte neobmedzený prístup k internetu a tiež voľný vstup do reštaurácii. 

                              

 

5. ROMANTICKÁ NOC POD HLADINOU MORA

Túžite zažiť niečo neskutočné? Práve exkluzívna vila Muraka ponúka práve toto. V tejto vile zažijete víkend plný romantiky a neskutočných zážitkov. Stojí na korálovom úteste a ponúka podmorskú miestnosť s unikátnym výhľadom na more. Jej cieľom je vytvoriť atmosféru súkromia a pohodlia. K dispozícii máte služby komorníka, privátneho kuchára a ochrankárov.  Cena za noc v tomto rezorte je 30000€ . 

                          

 

Verím, že vás táto malá ukážka 5 neskutočných zážitkov sveta zaujala a vy máte už nejaký sen, ktorý by ste si chceli vo svojom živote splniť. Milí čitatelia, ak ste natrafili na tento článok, kľudne navštívte aj náš web www.menati.sk, kde nájdete kopec dámskeho oblečenia od značky Rinascimento a Kitana. Okrem toho nájdete aj rôzne doplnky, ako topánky a iné. Tešíme sa na vašú návštevu.

 

S láskou Menati.sk


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,