Ako nosiť farebné pančuchy?

Farebné pačunchy sú výrazným kúskom pre mnohé dámy a stali sa tak náhradou za výraznú kabelku.
Ak máte jednoduchý outfit a chcete ho dplniť niečím extra, niečím čo iným udrie do očí, tak farebné silonky sú skvelou voľbou. Opustite svoju komfortnú zónu, uvoľnite sa a ponorte sa do sveta farieb a my vám ukážeme ako vypadať sexy, elegantne a zároveň to neprehnať.
Bohužiaľ nepatríme medzi tie krajiny, kde sa štýlom a obliekaniu kladie väčšia sloboda. Zaujíma nás názor cudzích ľudí kráčajúcich po ulici a nechceme ich akokoľvek pohoršovať, znepokojnovať a tak ostávame pri neutrálnych, nevýrazných outfitoch.


1.
 



Túto modelku už poznáte z nášho blogu, kde sme písali, že ani zimné outfity nemusai byť nudné.
Je to modelka, ktorá je otvorená všetkému a ukazuje svetu, ako kombinovať kúsky, aby to ladilo, aby pri pohľade na jej look ľudia hovorili :"Wooow!" a nie: "Fuj, to čo má na sebe..". Skutočne je to dáma, ktorá má vkus a vie každý kúsok svojho šatníka dobre využiť a zakomponovať do akéhokoľvek dňa. Nájdete ju na pintereste pod menom Atlantic-Pacific.
Má tam obrovské množstvo farieb, kombinácií, tipov ako čo nosiť.
Na prvej fotke je to dokonalá levanduľová farba siloniek ladiaca s levanduľovým rolákom.
K tak neutrálnemu zvyšku čo je čierno-béžový kožuch a béžová sukňa je toto jemné doplnenie.
Na druhej fotke môžte vidieť že sa s farbami vyhrala a nemáme jej čo vytknúť.
Dokonca aj nášnice jej zapadajú do toho romantického outfitu, v ktorom môžte ísť pokojne na spoločenskú akciu, či rodinné oslavy. Nebála sa ani šiat s kvetovaným vzorom, ktoré doplnila tmavo-modrým opaskom. Rovnakú farbu akej zvolila opasok, dala aj pančušky/silonky. Prehodené má dva kabáty, jeden krátky žltý a na ňom dlhý červený, ktorý doťukla k topánkam na podpätku.
Tretia fotka je do-ko-na-lá. Použitý vzor je na saku, sukni, šále a pančuškách. Krásne to spolu hrá a vytvára to splu so žltým svetrom svieži outfit. Tu chceme ale poukázať silu žltého svetríku, ktorý zatienil aj vzorované pančuchy. Dokonca aj na kabelku skôr padnú oči ako na pančuchy, čo je v tomto prípade skvelé.


2.



Kombinácia bielej a čiernej je vždy dobrou voľbou, ale čo hovoríte na mix vzorov? Guľkovaný a vzor s pruhmi?
Ak si všimnete, aj topánky aj kabátik majú guľkovaný vzor a silonky toto jednoducho rozbili.
Keby by boli aj silonky rovnaké ako kabát, bilo by to do očí 100x viac a splývalo by to.
Takto je to zaujímavejšie a žltý dáždnik to zaklincoval úplne.
Druhý outfit je zložený z kompletu - šaty a kabátik.
Modelka vytiahla červenú farbu z toho vzoru, ktorý má tento komplet a aj keď je jej tam skutočne máličko, rozhodla sa ju zvýrazniť silonkami a kabelkou. Krásna kombinácia topánok s čelenkou.
Čo hovoríte na tretí, rafinovanejší outfit?
Šli by ste do niečoho takého a obliekli sa takto? My určite áno!
Priznávame, že toto sa na ulici často nevidí, ale o to je to predsa lepšie, no nie?
Kockovaný vzor a čierno biela farba vládnu. Tieto farby rozbíjajú fialové silonky a kabelka.
Ak by ste chceli zvoliť miesto fialovej inú farbu, kľudne! V tomto outfite, kde je čierna a biela, si môžte dovoliť akúkoľvek.
Outfit sa skladá z minisukne, bielej košele s čiernym pruhom na rukáve, crop sveter, kabátik/sako a sandále na platforme.


3.



Máme tu niečo, čo chce veľa odvahy a sebavedomia. Outfity, v ktorých budete neprehliadnuteľná.
Hore ruky, kto by do toho šiel. Ak by to boli farby ako biela, krémová, čierna, hnedá.. čo sa bežné sa obliecť, že budete celá v čiernom, alebo celá v bielom. Skúste ísť do farieb ako sú : oranžová, žltá, ružová, zelená, modrá, fialová.

Dúfame, že tento článok bol pre vás zaujímavý a že sa ponoríte viac do sveta farieb a uvoľníte sa pri vyberaní jednotlivých kúskov outfitu. Ak však nemáte moc farieb v šatníku, navštívte náš e-shop www.menati.sk a ulovte si tam nejaký kúsok spomedzi dámskych kabátov, dámskych šiat, dámskych sukní, dámskych svetrov alebo nohavíc.

ĎAKUJEME ZA POZORNOSŤ !

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,