Jednoduché účesy hotové za 5 minút, nič ťažké, len trošku šikovnosti

S malou pomocou sa dá vytvoriť jednoduchý rýchly účes na počkanie. Stačia vám k tomu 4 základné prvky:

ŠTIPEC
Štipce ohlasujú návrat na scénu, nový tohtoročný trend.
Dlhé roky boli práve štipce považované za nevkusný škrášľujúci dámsky doplnok, ktorý zosobňoval to najhoršie z estetiky. Dokonca bol povolený len mimo verejnosti, napríklad pri kúpaní aby sa nenamočili vlasy alebo pri upratovaní, aby nezavadzali, ale v situácií keď ste stratili gumičku a po ruke bol len štipec.
Každý kaderník tvrdí, že štipec by mali vždy len v nutnom prípade, nakoľko ničí vlasy a vlasy by nemali byť zopnuté, stiahnuté gumičkami, alebo poskladané, zrolované, len aby do nich zapli štipec.

Tento rok sa ukázalo, že štipce vôbec nie sú zatrateou vychytávkou, ale módnym hitom.
Zhoduje sa Váš názor s názorom kaderníka? Alebo rady nosíte štipce, ktoré sa v peknom elegantnom outfite vedia ukázať a v konečnom dôsledku oživiť outfit?
Ukážeme vám pár tipov, ako si dať štipec a vyzerať pritom krásne a žensky.



ŠATKY
Ešte stále nevlastníte ani jednu šatku? Mali by ste si ihneď minimálne jednu zaobstarať, pretože je to šik a dá sa využiť nie len do vlasov. POZOR! Túto šatkovú módu treba však "vedieť nosiť". Ak je to však proti vašej srsti, určite to netreba siliť, ale za vyskúšanie predsa nič nedáte.
Čo hovoríte na taký
turban zo šatky ? Uznávame, nie je to taká klasika na akú sme my ženy zvyknuté a nie je to pre nás nič bežné, ale dokážeme si to predstaviť pri určitých outfitoch ako je napríklad dámska biela košeľa a dámske džínsy, či džínsové kraťasy.
Ďalším dobrým využitím šatky, je uviazanie ako čelenku..ak vám pri zaviazaní šatka padá, treba si dopomôcť pinetkami, z každej strany použijem jednu. 
Najobľúbenejším trendom je použitie šatky na uviazanie copu, prípadne vrkoča alebo ako my hovoríme "drdola".
Aj pri jednoduchom outfite, ako sú dámske šaty, ideálne biele, alebo jednofarebné, šatka vo vlasoch dodá celému outfitu šmrc a oživí ho. Vyniknete tak z davu a určite budete inšpiráciou pre tie, ktoré Vás uvidia.


GUMIČKA - VŽDY SKVELÁ VOĽBA
Gumička pre nás ženy predstavuje neoceniteľnú pomôcku, ktorá nám v mnohých situáciách uľahčuje život.
Keď nechcete aby vám vlasy išli do tváre, prvé čo spravíme, dáme ich do gumičky. Kaderníčky by ani pri tomto neboli moc spokojné, avšak všetkého veľa škodí, preto treba aj gumičky nosiť s mierou. Počuli ste už o gumičke pod názvom "scrunchie" ? Je to názov pre hrubé veľké gumky, vďaka ktorej drdol nebude padať a bude vo vlasoch bude vypadať skvelo!



ZAPLETANÉ COPY
Ak máte krátke vlasy, zapltené copy sú pre vás nepredstaviteľným účesom. Ak máte čo i len vlasy po lopatky, už vtedy sa môžme rozprávať o zapletaných copoch. V tomto prípade platí, čim dlhšie vlasy, tým ideálnejšie na výtvor účesu. Aj v prípade že máte takzvaný "bad hair day" čo znamená v preklade deň zlých vlasov, tak takýto rýchly zapletaný cop vám dokáže zachrániť celkový look. Aj vy si spomínate na čase, keď sme ako deti dávali zapletať priberané copy našim maminkám, ktoré nám ich s láskou vždy robili? Musíte uznať, čo to bola taktiež vždy dobrá voľba. Po rozpustení takýchto priberaných copoch ostávali nádherné kučierky a pre tie ženy, ktoré majú rovné vlasy, je to úžasný pocit mať aspoň na malú chvíľu kučery. Zapletané copy nahradili ale copy tvorené z viacerých gumičiek, ktoré sa stali čoraz obľúbenejšími hlavne medzi mladými slečnami.
Pri zapletaní ako už isto vieme treba veľa trpezlivosť, avšak výsledok rozhodne stojí za to!

Ako ja hovorím – „easy peasy – lemon squeezy“.
Viacej na: https://tchiboblog.sk/vazanie-sat

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,