Jeseň nám klope na dvere

O chvíľu tu máme jeseň..

Aká bude tohtoročná jeseň? Aké trendy a farby môžte túto sezónu očakaváť?

Každý rok sa tešíme na leto, kedy prídu horúce letné dni a my na seba nebudeme musieť dávať vrstvy oblečenia ale naopak, čo najmenej.
Letné dni trvajú ale príliš krátko a preto už v polovici mesiaca august my ženy obvykle zvykneme nakupovať už jesenné dámske oblečenie. Treba byť pripravený na ochladenie aby sme sa doma nezbadali, že my vlastne v tom obrovskom šatníku nič nemáme. Čo zvyknú ženy najčastejšie kupovať na jeseň?
Určite nohavice, svetre, pulóvre a v neposlednom rade čižmy. To je taký základ, ktorý nesmie chýbať. Určite sa nesmie zabudnúť ani na prechodné dámske bundy, či trenchcoaty, ktoré sa stali veľmi trendom. Trenchcoaty alebo už spomínané bundy či vesty, má každá z nás. Čo nosíte najradšej?
Určite zaleží aj od profesie. V business sfére sa o ničom inom ako o dámskych kabátoch ani nebudeme baviť a u žien, ktoré sa pohybjú mimo tejto sféry sú bundy na dennej báze.
Tohtoročným trendom sú MAXI kabáty a MAXI bundy.
Ak si zadovážite aspoň jednu z týchto dvoch vecí, ani zima -25 stupňov vás neprekvapí. Budeme mať pre vás niekoľko masívnych maxi búnd v čiernej, olivovo-zelenej farbe a tmavo-zelenej farbe. Úplne jednoduché rovné strihy, prešívané bez aplikácií.




Poďme teraz odpovedať na druhú otázku, ktorá znela: "Aké trendy a farby môžte túto sezónu očakaváť?".
Čo by ste tipovali? My už odpoveď vieme, ale necháme vás ešte chvíľku v očakávaní.
My osobne máme jeseň veľmi rady a to hlavne z toho dôvodu, že jeseň nesie v sebe obrovské množstvo farieb, ktoré my môžme preniesť do outfitov. Môžme začať vrstviť a obliecť na seba viacero kúskov rôznych farieb a ladiť to tak, aby to ako celok vypadalo šik. Nebojte sa experimentovať s farbami, chce to len trochu času a trpezlivosti aby ste vytvorili niečo unikátne.
Tohtoročná sezóna jeseň/zima sa nesie v AZÚROVO - MODREJ farbe, ktorá je skutočne luxusná. Na obrázku môžte vidieť túto nádhernú farbu priamo na modelách, na kúskoch oblečenia, ktoré budeme mať u nás v butiku a na našom e-shope. Môžte očakávať spoločenské dámske šaty, saká, nohavice, dámske svetre a dokonca aj kabáty, ktoré budú mať túto dokonalú farbu.




K čomu zladiť napríklad takýto kabátik v azúrovej farbe? Na obrázku, kde vidíte modelku, sme vám dali jasný príklad toho, ako ladiť takýto kabát. Nič pestré, nič krikľavé ale naopak odporúčame ho kombinovať k neutrálnym farbám ako je béžová, biela, krémová, sivá. Kabátik tak vyznie a verte alebo nie, ľudia sa budú za vami otáčať. Ak vlastníte v takejto farbe čokoľvek okrem kabátu, bundy či vesty, máte o to menší problém a menej starostí s výberom zvyšku outfitu. 
Čo sa týka kabelky, my osobne by sme volili pudrovú, béžovú, bielu a čiernu. Z pestrejších farieb levanduľovú na oživenie.

Počas karantény sme si zvykli nosiť teplákové súpravy, veľké tričká, mikiny, dvoma slovami: pohodlné veci. Medzi pohodlné ale zároveň elegantné veci patria práve pletené. Pletené šaty, svetre máme rady už z čias, keď si ich naši starí rodičia vlastnoručne štrikovali či háčkovali. Vtedy ešte mali úplne inú hodnotu ako teraz. Teraz si málokto uštrikuje sveter, to si ho radšej kúpi a ušetrí čas na zážitky. Sú skvelými kúskami, ktoré v chladných dňoch zahrajú. Stačí na seba obliecť pletené šaty, pod ne pančuchy, obuť vysoké čižmy nad kolená a prehodiť cez seba kabát alebo dlhé páperovú bundu.



Nezabudnite na vzory! 
Každá jeseň je plná vzorov, farieb.. aj táto bude taká. Stačí si vybrať len vzor, ktorý sa vám páčiť a zakomponovať ho do outfitu. Vzory sa objavujú na každom kúsku, či už sú to šaty, kabáty, sukne, tričká, svetre, nohavice.
Sú dve katergórie žien a to tie čo:

  • milujú vzory na odeve
  • milujú jednoduchosť a jednofarebnosť oblečenia

Do akej kategórie patríte? My patríme tak trochu do každej. Máme rady jednoduché kúsky ale nepohŕdame ani vzormi. Ak nám niečo padne do oka, neváhame. My však odporúčame kombinovať vzorovanú vec s jednoduchým. AK by ste sa rozhodli pre viacero vzorov, viacero kúskov, nevypadalo by to ako celok dobre a to predsa žiadna nechce.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,