Predstavujeme vám značku Rinascimento

Talianska značka Rinascimento aj u nás na menati.sk
Vítame vás na našom e-shope, sme rady, že ste zavítali na náš web a dúfame, že sa vám naša ponuka Talianskeho oblečenia bude páčiť a budete ho rada aj nosiť. My vám teraz s veľkou radosťou predstavíme značku, ktorú na našom e-shope nájdete.

Začneme teda so značkou Rinascimento. Jedná sa o taliansku módnu značku, ktorú stvoril Vittorio Taddei a šije sa už od roku 1960, neustále sa v tom zlepšujú a prinášajú nové a nové nádherné kolekcie, ktoré si môžete aj vy kúpiť do svojho šatníka.

  •  distribúcia v 90 krajinách
  • viac ako 7000 predajných miest
  •  ročne sa predá neskutočných 5 miliónov kusov dámskeho oblečenia

Ich hlavnou úlohou je dopĺňanie zásob a výroba kvalitného oblečenia, ktoré je aktuálne s novými trendmi. Šijú pre dámy, ktoré majú rady módu, potrpia si na detaily, radi sa hrajú s farbami, vzormi, potlačmi tak aby oblečenie nebolo nudné. U nich sa oblečiete od hlavy po päty, od klasického oblečenia na doma alebo do práce až po dámske spoločenské šaty na svadby, plesy či dámske kostýmy  na business. V skratke je to značka, ktorú si zamilujete.

Proces výroby talianskeho oblečenia Rinascimento menati.sk

Proces výroby oblečenia značky Rinascimento

  • návrh/dizajn modelu
  • výber vhodnej látky/materiálu
  • meranie/strih
  • ručné šitie na strojoch
  • dolaďovanie na figuríne
  • žehlenie modelu a prípava na prezentovanie/predaj

Takýto je proces pri vytváraní každého modelu, ktorý si vy potom môžete zakúpiť. Vyberajú top kvalitu, hrajú sa s detailmi a vy dostávate prepracovaný trendy kúsok dámskeho oblečenia.  Nie len že vypadajú na prvý pohľad luxusne ale aj tie materiály sú kvalitné. Skutočne sa oplatí investovať do síce drahšieho oblečenia ale za to kvalitného a nadčasového, ktoré budú nosiť aj vaše deti.
Každý ušitý dizajnérsky kúsok má hologram, ktorý zaručuje autenticitu produktu a ktorý je plne vyrobený v Taliansku.

Kamenná predajňa značky Rinascimento menati.sk

Kamenné predajne pôsobia veľmi luxusne, elegantne, nemajú preplnené stojany a vešiaky, aby nevzbudzovali dojem lacného tovaru.
Čistota, zoradenie regálov a umiestnenie vecí na vešiakoch je jedinečné, aby upútalo dámy prehliadnuť si každý kus dámskeho oblečenia pri nakupovaní a aby mali z nákupu príjemný zážitok za ktorým by sa stále rady vracali.
Talianske ženy sú a boli vždy prirodzene krásne. Módny návrhári majú z nich nekonečné inšpirácie, preto značka Rinascimento MILUJE ŽENY a chce im poskytnúť pocit krásy, pohodlnosti a ženskosti.
Prečo je táto značka špecifická?
Pri každej novej kolekcií sa vyrába len obmedzený počet kusov, aby sa žena cítila jedinečná. Preto ak váhate, že si nejaký kúsok predsa len zadovážite, neváhajte, kvalita materiálu je priam dokonalá a my sa vôbec nebudeme čudovať ak sa k tejto značke budete v budúcnosti vracať s nadšením.

Vychutnajte si preto vaše nákupy a dúfame, že budete s nákupom spokojná a my budeme mať dobré ohlasy na náš e-shop ako aj na značku Rinascimento.

 

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,