Teplákovka = naj kamoška

Ocitli sme sa bohužiaľ v situácii, kedy sa teplákové súpravy stali našimi najlepšími kamarátkami.
Ráno si po prebudení spravíme raňajky, kávu, prezlečieme sa do domáceho oblečenia, ktorým sú tepláky a oversized tričko a hor sa na home office. V čase korony nám neostáva nič iné, než sa hodiť do pohodlného oblečenia, veď aj tak sú všetky bary, reštaurácie, kluby zatvorené. Nakúpte si teplákovky, určite tým nešliapnete vedľa a momentálne je to najväčší favorit asi pre každého z nás.
Väčšina z nás pracuje po celý rok v domácom prostredí a ich šatník sa zmenil z elegantného na pohodový domáci.  Teplákovky sme si obľúbili natoľko, že sme ich začali nosiť aj von a štýlovo.
Už to nie sú len tepláky a mikina, už je z toho hotový outfit, ktorý púta pozornosť ak je v pestrej výraznej farbe. 

Ak často niekam cestujete autom alebo lietadlom na dovolenku, je to ten najpohodlnejší outfit, v akom môžte cestovať kamkoľvek. Nič vás netlačí, nešriabe, môžte v tom normálne dýchať a vypadať pritom cool.



Tánička Žideková ako fashion influencerka a jej ležérny outfit je ako vždy dôkladne premyslený, do detailu zladený a aj obyčajná teplákovka vypadá tip-top. 
Tak v takejto súprave by vás neprehalidol nikto!
Ešte stále máte pocit, že tepláky patria len na doma?
V tomto článku sa vás pokúsime vyviesť z omylu a inšpirovať vás outfitmi, kde sú zakomponované teplákové súpravy. Začali ich nosiť aj celebrity po celom svete a nie len nosiť aj aj vyrábať. Kim Kardashian spolu s Paris Hilton vytiahli na povrch zamatové súpravy, ktoré vypadajú sexi a pohodlne. Ak ste im doteraz neprišli na chuť, dúfame, že si ich zamilujete aj vy.



Ako vidíte, tak jednoduché, praktické a hlavne príjemné na nosenie kľudne aj každý deň.
V týchto chladných dňoch, keď potrebujeme niečo navrch, niečo čo nás zahreje.. veľkým favoritom sú teddy kabátiky, ktoré sedia ku akejkoľvek teplákovke. Môže mať pestrú farbu alebo zaujímavý netradičný materiál, v každom prípade sa to hodí.
Ďalšou klasikou je dlhá zateplená bunda alebo maxi kabát ako prehoz. Aká obuv je vhodná k takejto teplákovke? Stretli sme sa aj s lodičkami, ale tento trend je častejší v zahraničí, ako je napríklad Austrália a teplejšie krajiny, kde si dajú tepláky, sandále/lodičky na opätku a crop topy. No overenou obuvou sú biele tenisky, ideálne kožené, alebo kožené boty na šnurovanie značky Dr. Martens.



Vrátime sa ešte na chvíľu k Táničke Židekovej, ktorá pre mnohých ľudí predstavuje módnu ikonu. Jej kombinácie obdivuje celé Slovensko a aj Čechy, je inšpiráciou pre mnohých a pre nás to nie je žiadnou novinkou. Skombinuje akýkoľvek kúsok, nebojí sa vyjsť na ulicu aj v uletenom crazy outfite, v ktorom by sme my nikdy nevyšli, alebo možno aj vyšli ale nie tak sebavedomé a s takým šmrncom.
Ale o tom predsa móda je. Musíme vyjsť z našich komfortných zón a nebyť tak konzervatívni.
Teplákovky sú skvelé aj pre páry, ak idete niekam spoločne na výjazd, do kina, na prechádzku do prírody.. toto je ľahká voľba, ktorou nič nepokazíte.
Domáci outfit presený do ulice so štipkou kreativity. Tánička zvolila športový look zahrňujúci vatovú vestu s kapucňou, čo tiež nie je zlý nápad. K tomu šiltovka, tenisky a ide sa.

Navštívte náš e-shop www.menati.sk a nahliadnite do sveta talianskej módy, ktorá vám ponúka veľa farieb, vzorov a kvalitných materiálov. Ponúkame vám dámske oblečenie značiek Rinascimento a Kitana, medzi ktorými nájdete množstvo dámskych búnd a kabátov, šiat, nohavíc, sukní ale aj doplnkov ako sú kožené opasky.


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,