Zaraďte do šatníka zelenú farbu - olivovú..HIT tejto sezóny!

Odtiene zelenej sa dostali do popredia v tomto jesennom a zimnom období.
Pre mnohé ženy je veľmi ťažké zaradiť farby do svojho šatníka ak sú zvyknuté na neutrálne odtiene farieb ako je biela, béžová, čierna či hnedá. Ak si štýlová žena a rada ideš s trendom, toto bude pre teba výzvou.
Olivová farba je momentálne veľmi obľúbená medzi svetovými celebritami a konečne to dorazilo aj k nám!

Pohodlne sa usadťe dámy a prečítajte si náš článok kde získate rôzne inšpirácie, ako a s čím kombinovať túto sviežu, atraktívnu a hlavne modernú farbu. 



S príchodom jesene sme museli vymeniť naše kúsky z leta za teplejšie kúsky, ako sú dámske nohavice, bundy, vesty, svetre či kabáty.
Všetky tieto už spomenuté veci máme na každodennom poriadku pri obliekaní a zahŕňame ich do našich outfitov.
Čo tak priniesť trošku farebnosti do celkového looku a obliecť si klasický top či pletený dámsky sveter alebo rolák olivovej farby? Táto farba je veľmi jemná, nevýrazná ale pritom váš outfit nebude vypadať nudne.
Určite má každá žena v šatníku džínsy, ktoré občas, ak nie každý deň, prevetrá.
Takýto pulóver by spolu s držínami zohrával dokonalú rolu. Jednoduché a tak efektívne.


Čo hovoríte na tieto úpletové šaty? Za nás vynikajúci a hlavne ikonický kúsok jesene, keď už neviete čo na seba.
Rýchly outfit, bez rozmýšľania a pritom vypadáte šik a trendy. Stačí doplniť kabát a hrubý šál.
Takéto šaty v posledných rokoch dobývajú svet a mali by ste ich začleniť do vášho šatníka.
Pristanú každej , kopírujú krivky postavy a ak ich nechcete ukazovať svetu, zvoľte volnejší strih a budete sa cítiť pohodlne a príjemne. Je to veľmi variabilný kúsok, môžte ich využiť rovnako na párty ako aj na pohovor, všetko závisí od toho ako a s čím ich skombinujete.

 SAKO
♡ 
Povedzte sako ÁNO. Upnuté aj oversized, extravagantné a dlhé.
Toto jednoducho musíte mať a váš šatník ho nutne potrebuje. Ak vás nudí klasika, vyberte si tento olivový odtieň ako na fotke. Voľné sako s predĺženými rukávmi v olivovo zelenej farbe je skrátka perfetkné. Môžte si na seba kľudne dať aj kostým v pánskom štýlove, ktorý je nadčasový a neprvoplánovo sexi. Doplníte ho už len retiazkou prípadne náušnicami. Sako sa dá nosiť taktiež v ležérnom outfite ale aj v elegantnom. Na instagrame môžte vidieť veľa inšpirácie, slečny ho nosia k džínsam, koženkovým kraťasom ale často sa objavujú ako kostými a vypadá to neskutočne žensky! Nechajte sa inšpirovať aj vy.

MAXI-málne štýlová
Práve extra dlhé maxi kabáty, častokrát až po zem sú horúcim hitom mestskej garderóby v zime. Nemusia byť vôbec ako za trest, ale naopak majú viacero výhod:

  • ľahko sa kombinujú
  • príjemne hrejú
  • ustrážia/zakryjú krivky
    Dajte si však pri výbere záležať na strihu kabátu, na kvalitu, prešívanie a detaily, ktoré pôsobia neokukane a nadčasovo.

    DOPLNKY
    Dámske doplnky sú nepostrádateľnou súčasťou. V zime prichádzajú na rad hrubé veľké šály, do ktorých sa omotáme a ochránime pred zimou. Sú veľmi praktické a zaujímavými šálmi dokážete oživiť outfit.
    Šály či šatky sa dajú nosiť počas celého roka. V letných dňoch saténové, ľahučké na ozdobu a v chladnejších dňoch vlnené šály.Pri ich viazaní sa nekladú žiadne medze, môžte sa poriadne vyblázniť a ukázať rôzne spôsoby viazania.
    Najdôležitejšie je, aby si sa cítila aj ty sama príjemne. Dôraz sa kladie na kvalitu šálu.
    Žiadna z nás predsa necche šál, ktorý hryzie, ktorý váš škrábe na pokožke, preto dbajte na to, aby bol šál hebučký, príjemný na dotyk a o najdôležitejšiu vec máte postrané.
    Farby šálov môžu byť pestré, žlté, ružové, fialové.. je úplne jedno akú farbu šálu na seba zvolíte. IN je však OLIVOVÁ a my ju odporúčame všetkými 10timi.


    Ďakujeme, že ste si prečítali teno článok a ak vás zaujal, určite pozrite na našom webe kúsky oblečenia práve v tejto krásnej farbe. Nájdete bundy, dámske sukne, nohavice, dámske saká atď...
    Tím Menati

     

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Skvelá komunikácia. Všetko v poriadku.

Overený zákazník,

Ochota predávajúcich poradiť, rýchle vybavenie

Overený zákazník,

Výborná komunikácia, veľká ochota

Overený zákazník,